НАШАТА ФИЛОСОФИЯ

Философията на Дерони е да произвеждаме натурално вкусни продукти, които даряват радост на нашите любими потребители. Но тази благородна цел можем да осъществим единствено, като използваме здрави и вкусни зеленчуци за нашето производство.

ЕТО ЗАЩО СЪЗДАДОХМЕ ГРАДИНИТЕ НА ДЕРОНИ

Градините на Дерони са разположени в слънчевата Горнотракийска низина.

Те са близо до Вас вече 15 години. Всеки може да ги посети и види.

 

Ние сами отглеждаме разсада в нашия завод за производство на разсад.

Засяването и окопаването на растенията се извършва чрез сателитен контрол.

 

ЗА ДА ОТГЛЕДАМЕ ЗДРАВИ И ВКУСНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ

НИЕ ПРИЛОЖИХМЕ ИНОВАТИВЕН – РЕВОЛЮЦИОНЕН МЕТОД

 

В какво се състои той?

 

Първо оздравяваме земята, като посяваме точно определени видове зелено покривни растения. Задачата на тези растения е да изчисти земята от плевели,  болестотворни микроорганизми и да я обогати с био зелена маса.

 

Дренирали сме всички полета, разположени на площ 3150 декара. Което означава, че при проливни дъждове водата веднага се отича и не се задържа на повърхността. Именно по този начин запазваме земята здрава и плодородна, без да се развиват болестотворни микроорганизми. През лятото поливаме с бистра филтрирана вода, за да сме сигурни, че отглеждаме истински натурални зеленчуци.

 

Здравата и плодородна вече земя ни се отблагодарява с богата реколта от пълноценни и вкусни зеленчуци – разнообразие от червени и зелени чушки, домати, чери домати, патладжани, краставички, необходими за нашето производство.

 

Изградили сме защитна система против градушки с две противоградни оръдия.

ПРЕЗ ЛЯТОТО И ЕСЕНТА БЕРЕМ УЗРЕЛИТЕ ЗЕЛЕНЧУЦИ – 60/70 ТОНА НА ДЕН И ЧАСОВЕ СЛЕД ТОВА ГИ ПРЕРАБОТВАМЕ ВЪВ ФАБРИКИТЕ НА ДЕРОНИ.

Осигурили сме най-важното за едно производство – суровините, т.е. зеленчуците от Градините на Дерони. Изградили сме 3 производствени фабрики, оборудвани с 14 технологични линии за производството на разнообразните групи продукти.

 

Голяма част от технологичните процеси са роботизирани.

 

Лютениците и айварите на Дерони създадохме по технология, възпроизвеждаща домашното производство на лютеница и айвар. Всяка фабрика на Дерони е оборудвана със съвременна лаборатория, в която се осъществява непрекъснат контрол и пълен запис на всеки производствен процес.

 

Трите фабрики са сертифицирани по всички необходими европейски стандарти, като постоянно се извършват международни одити.  Дългогодишни екипи от технолози и специалисти се грижат, за да произвеждаме продукти със заложено качество, без консерванти.

 

Крайният резултат са  натурално вкусни продукти за нашите лоялни и любими потребители.

 

Дерони - удоволствието от натурално вкусната храна.

© 2016 - 2021 Deroni Ltd. All Rights Reserved.

Дерони ООД

България, Хасково, бул. Съединение 86

тел.: +359 (38) 661 167